top of page
Green Mountains

Kreativ rådgivning

Uansett om du har dristige ideer eller føler deg litt tom for inspirasjon, er vårt dedikerte kreative rådgivningsteam klare til å hjelpe deg med å finne veien. Vi jobber med å vekke opp din unike kreativitet som vi mener alle innehar, og lede deg mot suksess, selv når du ikke er sikker på hvor du skal begynne.

Med praktisk veiledning og strategisk rådgivning hjelper vi deg med å utforske nye kreative muligheter og oppdage inspirasjon på en dypere nivå.

Trinn 1: Kontakt oss

Først, ta kontakt med oss enten ved å booke en ledig plass på bookingkalenderen under, ringe oss eller sende en e-post. Vi er klare til å lytte til dine behov og ideer.

Trinn 2: Samtale og forståelse

Vi vil avtale en samtale enten på telefon eller på videomøte der vi dykker inn i din visjon og dine mål. Dette trinnet handler om å forstå dine unike utfordringer eller ambisjoner.

Trinn 3: Kreativ brainstorming

Etter å ha forstått din situasjon, vil vi begynne å jobbe med å generere ideer og muligheter. Dette trinnet er for både de med egne ideer og de som føler seg tomme for dem.

Trinn 4: Utvikling av løsninger

Vi vil utvikle kreative løsninger basert på ideer som har blitt generert. Dette kan inkludere strategisk rådgivning, designkonsepter eller andre tiltak avhengig av dine behov. Du mottar et dokument som presenterer dette på epost. 

Trinn 5: Implementering og oppfølging

Når vi har funnet den riktige løsningen sammen med deg, vil vi begynne implementeringsprosessen. Vi følger opp for å sikre at alt går som planlagt og justerer om nødvendig.

Trinn 6: Kreative prestasjoner

Sluttresultatet er en vellykket kreativ prestasjon som oppnår dine mål og fyller forventningene. Dette er øyeblikket vi sammen feirer suksessen!

 

Trinn 7: Fremtidig samarbeid

Vi ser fram til å fortsette samarbeidet med deg. Ditt kreative potensiale er uendelig, og vi er her for å hjelpe deg med å oppnå stadig mer imponerende resultater. Et klokt utsagn er at det ikke er mangel på ideer i verden men mennesker til å gjennomføre de. 

Velkommen til en hyggelig samtale!

Bestill kreativ bedriftsrådgivning nå

bottom of page