top of page
Orange Shoelaces

Gratis nettside

Vi ønsker å hjelpe frivillige organisasjoner med å etablere en god og tydelig tilstedeværelse på nettet. Vi skaper funksjonelle nettsider som appellerer til målgruppen, sprer budskapet og øker engasjementet.

 

Vi tilbyr gratis nettsidedesign og tilpasning etter organisasjonens behov, inkludert donasjonsknapper og arrangementssider. Vi gir også opplæring og støtte for selvstendig administrasjon.

Kontakt oss for å styrke gode saker med god design og gjøre en positiv innvirkning i samfunnet.

 

Gratis nettsidedesign

Vi tilbyr gratis nettsidedesign og utvikling på Wix.com plattformen for frivillige organisasjoner. Vi tar oss av alt fra planlegging og design til teknisk implementering.

Tilpassede løsninger

Vi jobber tett med hver organisasjon for å forstå deres spesifikke behov. Uansett om det er behov for donasjonsknapper, arrangementssider eller informasjonsportaler, tilpasser vi nettsiden for å imøtekomme organisasjonens mål.

Opplæring og støtte
Vi gir organisasjonene den opplæringen de trenger for å administrere og oppdatere sine nettsider på egenhånd.

Vi er også tilgjengelige for kontinuerlig støtte og vedlikehold.
 

Søk om hjelp

Hvis din frivillige organisasjon trenger hjelp med nettsideutvikling, er vi her for å støtte dere. Bruk vårt enkle kontaktskjema for å komme i kontakt med oss og begynne reisen mot en bedre online tilstedeværelse.

Vi tror på å styrke gode saker med god design.
 

Sammen kan vi gjøre en positiv innvirkning i samfunnet!

bottom of page